Diensten

Als autobedrijf leveren wij een groot scala aan diensten. Bovendien vinden wij het van belang dat het voor u duidelijk is wat u van ons kunt verwachten. Bij deze de diensten die wij aanbieden.


Onderhoud
Wij voeren voor elk merk en type auto een APK-keuring, een grote beurt of een kleine beurt uit. Bij ons weet u altijd wat hier de kosten van zijn en krijgt u vooraf een prijsopgave van eventuele noodzakelijke reparatiewerkzaamheden aan uw auto.

Reparatie
U kunt bij ons altijd terecht voor alle voorkomende reparaties. Wij werken uitsluitend met onderdelen van hoge kwaliteit. Bovendien laten wij het u altijd eerst weten als een reparatie duurder blijkt, voordat we deze daadwerkelijk uitvoeren.

Bandenservice
Tevens leveren en monteren wij zomer- én winterbanden tegen een concurrerende prijs. Wij verzorgen eveneens graag de stalling van uw banden, zodat u daar geen omkijken naar heeft.
 
Schadeherstel
Schade zorgt vaak voor een hoop gedoe. Gelukkig kunt u bij ons terecht voor schadeherstel voor elk merk en type auto. U kunt dan zo snel mogelijk, vaak al binnen een aantal dagen, weer terug de weg op!

Vervangend vervoer
In overleg bieden wij een vervangende auto of een leenfiets aan. Zo hoeft u geen extra vervoer te regelen!

Lease Auto's
Heeft uw lease auto reparatie en onderhoud nodig? Wij zijn door de leasemaatschappijen geaccrediteerd om deze werkzaamheden te mogen uitvoeren. Dit geldt ook voor banden en winterbanden. U bent snel weer onderweg! (Leaseplan uitgezonderd)

Bemiddeling aankoop nieuwe of gebruikte auto's
Ook zijn wij u graag van dienst bij de aankoop van een nieuwe of gebruikte auto. Wij bemiddelen in de aankoop van alle merken auto's. Neem gerust telefonisch contact met ons op als u hierover meer wilt weten of vul het contact formulier in met u wensen!