Diensten

DIENSTEN
 
Als autobedrijf bieden wij een compleet dienstenpakket voor elk merk en type (lease)auto, bedrijfswagen of camper. Of het nu gaat om een Apk-keuring, onderhoud, reparatie of schadeherstel: wij gaan graag voor u aan de slag!Onderhoud
U kunt bij ons met uw voertuig terecht voor een Apk-keuring en een grote of kleine beurt. Voor de eventuele noodzakelijke reparatiewerkzaamheden ontvangt u uiteraard vooraf een duidelijke prijsopgave van ons.
 
Reparatie
Wij voeren alle voorkomende reparaties aan uw auto uit. Daarbij werken we uitsluitend met onderdelen van hoge kwaliteit. Blijkt een reparatie duurder dan verwacht uit te vallen? Dan bespreken we dat met u vóórdat we daadwerkelijk aan de slag gaan.
 
Bandenservice
Wij leveren en monteren zomer- én winterbanden tegen een concurrerende prijs. Heeft u thuis geen plek om een set banden op te slaan? Dan kunt u gebruik maken van onze bandenstalling. Dat scheelt u weer flink wat opslagruimte!
 
Specialist in olie en reinigingsmiddelen
Wij zijn specialist in olie en reinigingsmiddelen voor de motor van uw auto. Daarmee zorgen we voor een gegarandeerd langere levensduur van uw voertuig. Daar wordt toch iedereen blij van?
 
Schadeherstel
Schade aan de auto: daar zit natuurlijk niemand op de wachten. Gelukkig bent u voor schadeherstel bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen er voor dat u zo snel mogelijk - vaak al binnen een paar dagen - weer met uw eigen auto de weg op kunt.
 
Vervangend vervoer
Heeft u vervangend vervoer nodig als uw auto bij ons op de brug staat? Geen probleem, in overleg kunt u gratis gebruik maken van onze leenauto of -fiets.
 
Lease auto's
Rijdt u in een lease auto en bent u op zoek naar een garage voor reparatie en onderhoud? De leasemaatschappijen (m.u.v. Leaseplan) hebben ons geaccrediteerd om deze werkzaamheden te mogen uitvoeren. Dit geldt ook voor het leveren en monteren van zomer- en winterbanden. Ook uw lease auto is bij ons dus in goede handen!
 
Bemiddeling aankoop nieuwe of gebruikte auto's
Bent u van plan een nieuwe of gebruikte auto aan te schaffen? Dan kijken we graag met u mee. Maak tijdens uw proefrit een tussenstop bij ons en wij zetten de auto voor een check even op de brug. Vrijblijvend en kosteloos en een advies op maat met betrekking tot aankoop van uw nieuwe auto! Meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust even contact met ons op!